Okulumuz  Uluslar Arası E-Twinning  Projesi

Okulumuz Uluslar Arası E-Twinning Projesi

Math with Games(Oyunlarla Matematik)

12.02.2024 86

Okulumuzda Songül AYTAÇ ÖNER ile Mehmet ÖNER öğretmenimizin koordinesinde "Math with Games" eTwinning projesi başlatılmıştır. Projede Türkiye'den 10 öğretmen, Romanya'dan 3 öğretmen yer almaktadır.

12-02-2024

Bu proje ile ilkokul düzeyindeki, farklı şehir ve ülkelerde yaşayan öğrenciler arasında matematik alanında farkındalık geliştirme amaçlanmıştır. İlkokul öğrencilerinin matematik dersine karşı tutum ve algılarını oyunlarla destekleyerek olumlu yönde geliştirme hedeflenmiştir. Ayrıca koordinatörleri olarak, matematik kaygılarının düşük, motivasyonlarının yüksek olduğu ve diğer okullarla işbirliği yaparak iletişim becerileri gelişmiş öğrencilere rehberlik etmek planlanmaktadır. Hedefimiz öğrencilerimizin eğlenerek matematiği sevmesini sağlamaktır.

Ulusal ve uluslararası olarak yürütülecek proje 3 ay sürecektir. Proje kapsamında etkinlikler her ay senkronize bir şekilde yürütülecektir.